Aksident në Formula 1, përplasje e tmerrshme mes Bottas dhe Russell (video)

Aksident në Formula 1, përplasje e tmerrshme mes Bottas dhe Russell (video)

April 19, 2021 0

Aksident i frikshëm në Imola, nga kontakti i makinave midis Bottas dhe Russell. Frikë e madhe për fatin e të dy pilotëve, por fatmirësisht rezultoi pa probleme për ta.

Incidenti

Russell u fut gabim dhe shkaktoi aksidentin me Bottas. Sidoqoftë, anglezi i tërbuar shkoi të debatojë me finlandezin, ndërsa ishte ende në makinë. Ai i dha atij një goditje në kasën mbrojtëse. Bottas u përgjigj duke ngritur gishtin e mesit.

Flamuri i kuq

Si pasojë e aksidentit u ngrit Flamuri i Kuq në Formula 1 në Imola. Gara u pezullua pas incidentit midis Bottas dhe Russell

Pista u mbush plot me mbeturina të makinave nga përplasja. Pas kësaj, të gjithë pilotet u ndalën për të pritur rinisjen.

Ndikimi tek rezultati

Aksidenti midis Russell dhe Bottas ndikoi në rezultatin përfundimtar të Çmimit të Madh “Made in Italy dhe Emilia Romagna”. Flamuri i kuq ka ngatërruar planet e të gjithëve. Kështu ndalesa i dha Hamiltonit një avantazh ndërsa luajti një rol të rëndësishëm negativ për Leclerc. Ky i fundit mund të kishte marrë vendin e dytë.

Revista.one/