Andin e kap paparaci me një vajzë tjetër, jashtë “Për’puthen”

Andin e kap paparaci me një vajzë tjetër, jashtë “Për’puthen”

April 21, 2021 0

Nje foto paparaci tregon Andin tjeter, jashte “Per’puthen”. Në program, Andi është duke konsoliduar njohjen me Jasminën.

Por, jashtë programit, ai po vazhdon të frekuentohet me të tjera vajza.

Prive.al ka arritur të sigurojë një shkrepje fotogtafie, ditën e sotme në Prishtinë.

Ai shfaqet vet i dyti, i shoqëruar nga një vajzë, detaje mbi identitetin e së cilës nuk dihen.

Nuk dihet nëse vajza në foto është familjare apo një vajzë me të  cilën ka një raport të vërtetë, përtej programit. Sidoqofte, as Andi dhe sa Jasmina nuk kane reaguar rreth kesaj fotoje.