Antonela puth Atdheun ne xhakuzi, detaje nga takimi romantik

Antonela puth Atdheun ne xhakuzi, detaje nga takimi romantik

April 14, 2021 0

Antonela nuk përmbahet ndaj Atdheut duke i dhene puthje dhe përqafime në xhakuzi. Keshtu, takimi i Antonelës dhe Atdheun ka qenë plot surpriza.

Pas masazhit, të dy kanë shijuar qëndrimin me njëri-tjetrin në xhakuzi. Madje Atdheu fillimisht ia dhuroi Antonelës dy arusha të mëdhenj.

Pjesë nga biseda e tyre:

Antonela: Ka ardhur një Atdhe i ri.

Atdhe: Më bëhet qejfi.

Antonela: Do të më dehësh sot?

Atdhe: Pse dehesh ti?

Antonela: Po sillesh shumë mirë. Je gjithmonë tek njerëzit që ja vlejnë? Me mu nuk ke qenë gentleman.

Atdhe: Është takimi i parë.

Antonela: Nuk di si të të falenderoj për këto takime. Nuk di si të qëndroj serioze me ty.

Atdhe: Ndihem shumë keq se më duket se po tallesh me mua.

Antonela: Jo, ti po qesh me mua.

/revista.one/