Artistët dhe politikanët që do të marrin sot dozën e parë të vaksinës

Artistët dhe politikanët që do të marrin sot dozën e parë të vaksinës

February 21, 2021 0

Në stadiumin “Air Albania” u panë sot të mbërrijnë Tinka Kurti, Sherif Merdani, Pirro Milkani, Aleksandër Meksi, Alfred Moisiu, Reshat Arbana, Margarita Xhepa, Dhimitër dhe Roza Anagnosti, Besim Elezi, Fedhon Meksi, të cilët do të marrin dozën e parë të vaksinës.

Rama ka deklaruar se brenda marsit do të vijnë 40 mijë doza Pfizer. /tevista.one/