Bearti: Tea më bëri të kuptoj se jeta është e bukur

Bearti: Tea më bëri të kuptoj se jeta është e bukur

March 7, 2021 0

Tea dhe Bearti kanë dhënë një intervistë të përbashkët për revistën “Kosovarja”. Ata kanë shuar kurreshtjen e pikëpyetjeve mbi raportin e tyre të dashurisë që u shndërrua ndër më të komentuarat.
Pas spekulimeve mbi një fejesë të mundshme shkaku i unazave në gisht, Tea është shprehur:

“Jo, është herët për të menduar për fejesë. Njerëzit bazohen në unazat dhe bizhuteritë e shumta që unë i kam..”.

Ndërkaq, Bearti mes tjerash në intervistë është shprehur se lidhja me Tean e ka bërë të kuptojë që “jeta është e bukur”.