Big Basta, mesazh nga Zelanda: Turp! Me makina të fundit, ankohemi për shtetin!

Big Basta, mesazh nga Zelanda: Turp! Me makina të fundit, ankohemi për shtetin!

April 14, 2021 0

E mbani mend kengetarin Big Basta? Prej disa vjetesh ai u shkeput nga muzika dhe ka emigruar ne Zelanden e Re. Ai shprehet i revoltuar për pothuajse gjithçka që ndodh në vendin tonë. Ne nje video te shperndare nga bashkeshortja e tij Vesa Luma, kengetari ju drejtohet patrioteve:

“Shifi mi jeta këto detajet e vogla që bëjnë diferencën, më vjen të qaj. Se thonë pastaj ju që jeni jasht jeni rehat, keni shpëtuar. Nuk jam rehat po më hanë shpirtin. Sa shumë i komplikojm gjërat, ne të gjithë si boba me makina të fundit dhe pastaj themi shteti nuk po bën asgjë. Turp të keni merreni vetë situatën në dorë”, iu drejtua Big Basta të gjithë shqiptarëve.

Sipas Big Bastes, artistët në vendin tonë nuk janë vlerësuar kurrë. Disa kohe me pare ai foli revoltuar se ne Shqiperi nuk ka te ardhme per artistet.

“Në Shqipëri, prapë pa të drejta autori, prapë pa pension artistik, prapë pa asnjë suport nga shteti(e patë vetë në kohën më të vështirë) dhe prap më MUT e bëjnë duke bërë këngë aspak me vlera. Qëllimisht po pështyhet mbi atë vend, turp!”, shkruante Big Basta.

revista.one/