Bora Zemani e fal Donaldin: Qetësohuni! Edhe ai është njeri…

Bora Zemani e fal Donaldin: Qetësohuni! Edhe ai është njeri…

December 5, 2021 0

Më në fund, reagimi i shumëpritur i Bora Zemanit.

Ajo i kërkon fansave të qetësohen.

“Ju lutem qetësohuni!!! Edhe Donaldi është njeri…edhe ai mund të gaboj, edhe ai mund të zgjedh rrugë të tjera. edhe ai ka të drejtën të bëj çfarë të dojë me jetën e tij. Por mos gjykoni, mos kryqëzoni dhe mos dënoni. As unë nuk po e bëj…”

Ky reagim vjen pasi mbrëmë një fansi i saj ka shkuar afër shtëpisë së “Big Brother VIP” duke ofenduar Donaldin dhe Beatrix! 

Gjithashtu Donaldi pak më parë ka shkruar në pasqyrë: ‘Më nxirrni që këtu!” 

revista.one/