‘Bubble Ponytail’, modeli i flokëve që po pushton rrjetet sociale

‘Bubble Ponytail’, modeli i flokëve që po pushton rrjetet sociale

April 22, 2021 0

‘Bubble Ponytail’, me këtë emër dhe etiketim do të gjeni gjithandej modelin që po pushton rrjetet sociale

Kudo, trendi më i ri është pikërisht ky model flokësh, i cili jo vetëm është i thjeshtë, por njëkohësisht edhe i bukur për çdo lloj floku.

Stili më i mirë i flokëve është ai që është i lehtë për t’u rikrijuar dhe fiksimi i platformës për flokët bisht dhe ‘tullumbacet’ duket se është një prej modeleve më të bukura dhe më të thjeshta.

Ky lloj modeli është aplikuar edhe më herët, por kohët e fundit, të gjithë njerëzit në #hairtok duket se e kanë rizbuluar stilin për ta bërë atë virtual për sezonin e ngrohtë.

Arsyeja pse njerëzit e duan kaq shumë këtë stil nuk është vetëm sepse është i lehtë për t’u realizuar, por është gjithashtu diçka që funksionon në një larmi natyrash të flokëve, pavarësisht nga gjatësia.

“Sekreti për të përfituar një ‘bubble’ të vërtetë është te spërkatja e flokëve me pak llak ose me produkte të tjera që shtojnë volumin”,- thotë Daniel Koye

, stilist flokësh në New Jersey.

revista.one/