Drilon Hoxha: Kur isha adoloshent prisja pllaka

Drilon Hoxha: Kur isha adoloshent prisja pllaka

March 6, 2021 0

Regjisori Drilon Hoxha ka korrur mjaft sukses me filmin e parë aksion shqiptar ‘Drejt Fundit’, por më pas ndjekur edhe me shumë projekte të tjera që kanë bërë jehonë.

Në një intervistë mbrëmjen e djeshme ai ka folur për jetën e tij dhe vështirësitë që ka hasur. Hoxha gjithashtu ka treguar edhe punën e parë që ka bërë.

Ai ka treguar se puna e tij e parë ka qenë të priste pllaka kur ishte adoleshent.

“Unë kam shtruar pllaka. Nuk i shtroja unë vetëm i prisja,” tha ai në një intervistë për “glamour zone”.