Dua Lipa uron në shqip Pavarësinë e Shqipërisë

Dua Lipa uron në shqip Pavarësinë e Shqipërisë

November 28, 2021 0

Dua nuk harron kurrë ta urojë vendin dhe shqiptarët në ditët e shënuara siç është kjo e sotmja.

Në 109-vjetorin e Pavarësisë së Shqipërisë, Dua Lipa ka uruar shqip në InstaStory.

“Urime 28 nëntori”- shkruan ajo në shqip,- Gëzuar ditën e Pavarësisë Shqipëri!”

revista.one/