E gjelbra, ngjyra e sezonit, shoqërohet me luksin dhe fuqinë

E gjelbra, ngjyra e sezonit, shoqërohet me luksin dhe fuqinë

April 30, 2021 0

E gjelbra shoqërohet me luksin dhe fuqinë. Kjo është ngjyra më e popullarizuar e sezonit të pranverës!

Stilistet thonë se kjo pranverë është e paimagjinueshme pa një nuancë të ngjyrës së gjelbër

Do të dominojë skenën e modës dhe çdo femër me stil duhet të ketë të paktën një rrobë në këtë ngjyrë.

Pavarësisht nëse jeni bionde apo e zeshkane, kjo ngjyrë do t’ju përshtatet në mënyrë të përsosur.

Përveç kësaj, e gjelbra kombinohet lehtë , kështu që kemi mjaft arsye për t’i dhënë një shans ne veshjet tona.

revista.one/