“Francofilm 2021”, Shqipëria merr pjesë me “Inane”

“Francofilm 2021”, Shqipëria merr pjesë me “Inane”

March 19, 2021 0

Festivali i Filmit të Francofonisë nisi mbrëmë, në Romë, me filmin INANE, regjia Besnik Bisha & subjekt nga romani “Vera pa kthim” e shkrimtarit Besnik Mustafaj. Sallë virtuale, në platformën Festival Scope.

Filmi eshte i bazuar në librin “Vera pa kthim” të autorit Besnik Mustafaj, i vlerësuar si një ndër librat e tij më të mirë. Interpretojnë aktorët Anila Bisha dhe Neritan Liçaj. Anila rikthehet në shesh xhirime pas 20 vitesh mungesë.

/Revista.one/