LIVE/ Të gjithë me sytë nga qielli, ku do të përplaset raketa kozmike kineze

LIVE/ Të gjithë me sytë nga qielli, ku do të përplaset raketa kozmike kineze

May 8, 2021 0

Teksa po enden në hapësirë mbetjet e një rakete kineze e lëshuar në hapësirë pak ditë më parë dhe që doli jashtë kontrollit pritet që të bien në tokë rreth mesnatës së sotme.

Kjo ndodhi ka ngjallur shqetësime tek shumë njerëz, ku në ‘zonën e rrezikut; renditet edhe vendi ynë, sipas një harte të publikuar nga mediat prestigjioze ndërkombëtare.

Pak më parë Ushtria Amerikane njoftoi se raketa do të bjerë në zonën e Turkmenistanit qendror. (Ne perditesim)