Mandi Nishtulla: “Të ka lali shpirt” e krijova në aeroplan…

Mandi Nishtulla: “Të ka lali shpirt” e krijova në aeroplan…

March 28, 2021 0

Këngëtari Mandi Nishtulla në një intervistë është shprehur se në Shqipëri nuk vlerësohet sepse është “gabel”. 

Ai ka thënë se nuk ka marrë asnjë lek nga super hiti “Të ka lali shpirt”.

587 milionë klikime të përkthyera në lekë? Nuk kam marr asnjë kokërr leku fare. Kënga ishte ide e imja. Kur udhëton me aeroplan  e shikon gjithë hartën, vetëm kur është det, nuk shikon. Kur vjen harta, njeriu bëhet kurioz dhe  shikon tek xhami, shiko gjithë këtë dashuri, gjithë këtë mirësi, kush e ka krijuar këtë dhe më lindi ideja “Të ka lali shpirt, të ka lali xhan, të ka lali zemër, o sa shumë të du” dhe e shkrova” , u shpreh Mandi për “Explus”.

Ai tha se me këngëtaren Silva Gunbardhi nuk komunikon më.