Mbush 29 vjeç në datën 29 shkurt, e festoi sot ditëlindjen…

Mbush 29 vjeç në datën 29 shkurt, e festoi sot ditëlindjen…

March 1, 2021 0

Capital T, ka lindur në vit të brishtë, me datë 29 shkurt, mirëpo ndonëse këtë vit nuk i ra datë e saktë e lindjes, artisti ka mbushur plot 29 vjet.

Natyrisht që ai pranoi shumë urime nga miq, kolegë dhe adhurues. Më pas edhe një festë u organizua në nder të tij me një tortë të madhe.

Për të ndarë pak nga atmosfera e festës, ai ndau disa fotografi ku falënderoi të gjithë për urimet.