Melisa nis biznesin, ja lokali që hapi në Tiranë

Melisa nis biznesin, ja lokali që hapi në Tiranë

March 7, 2021 0

Duke nuhatur që gati çdo gjë që bën tashmë është sukses më vete,krahas muzikës ku debutoi me projektin “U kry”, Melisa Lleshi e ka parë të udhës të depërtojë edhe në biznes.
Duke ndjekur rrugën e disa konkurentëve të tjerë të “Përputhen” përfshirë Andin dhe Atdheun, Melisa ka hapur dje një bar në Tiranë.
“The King Lounge” është emri i bar-it që është hapur dje pasdite në kryeqytetin shqiptar.