Misteri i një fotoje dhe loja e Melanit me dy vajzat e Për’puthen?

Misteri i një fotoje dhe loja e Melanit me dy vajzat e Për’puthen?

March 5, 2021 0

Vajzat e Për’puthen, Antonela dhe Ledjana debatojnë shpeshherë me njëra-tjetrën, ndërsa Mevlani duket se është i pavendosur se cila është e duhura për të. Ai vazhdon dhe del në takime me të dyja.
Ai postoi në profilin e tij në Instagram një foto ku shfaqet me Antonelën nga puntata e “Për’puthen” një dite më parë.
Këtë foto, Mevlani e kishte shoqëruar me një ‘emoji’ qershie. Në këtë postim u vu re komenti i Antonelës, e cila i la si koment një ‘emoji’ zemër. Kjo nuk zgjati shumë pasi Mevlani u pendua dhe e fshiu fotografinë pak minuta më vonë.
Këtë foto, Antonela e ka postuar në “InstaStory” dhe bashkangjitur e ka shoqëruar me ‘emoji’ zemre.