“Mos mbaj anën e Izraelit”, protestë tek Sheshi “Skënderbej”

“Mos mbaj anën e Izraelit”, protestë tek Sheshi “Skënderbej”

May 16, 2021 0

“Qeverisë shqiptare të mos mbajë anën e Izraelit në këtë luftë!” kjo ishte kerkesa e protestuesve tek sheshi “Skenderbej”. Dhjetëra qytetarë kanë dalë në shesh pasditen e kësaj të diele për të protestuar në mbrojtje të të drejtave njerëzore të palestinezëve. “Kjo është një protestë për liri dhe drejtësi dhe nuk po na lejohet të protestojmë. Është protestë për liri dhe ne nuk po na lejohet që të protestojmë” “Izraeli terrorist. Populli shqiptar nuk është me Izraelin” “Trup, turp”, kanë deklaruar disa nga protestuesit.

Protesta kunder sulmeve te Izraelit ne Tiirane

Ndërkohë mësohet se janë shoqëruar në Komisariat disa persona në shkelje të masave anti-COVID, pasi nuk lejohen grumbullimet.