“Ngele në Tik Tok e unë duke u zënë me njerëzit…”

“Ngele në Tik Tok e unë duke u zënë me njerëzit…”

March 22, 2021 0

Pas shumë polemikash ndarjesh dhe bashkimesh  midis rreperit Stresi dhe Kejsit duket që gjërat janë në rregull midis tyre. Kejsi solli një video  të realizuar në mënyre humoristike në Tik Tok bashkë me Stresin ku Kejsi pozon para kameras dhe i kërkon mendim atij se si duket.

Kejsi: Më shif një çik a jam mirë kështu?

Stresi:Ca bo m? Ngele në Tik Tok ,e unë  duke u zënë me njerëzit nëpër komente aty.