Parashikimi, moti do jetë në favorin tuaj

Parashikimi, moti do jetë në favorin tuaj

February 20, 2021 0

Moti parashikohet kryesisht i kthjellët, me vranësira kalimtare këto më të theksuara ditën e shtunë dhe të dielë.Moti parashikohet kryesisht i kthjellët, me vranësira kalimtare këto më të theksuara ditën e shtunë dhe të dielë.

Masat ajrore të qëndrueshme do të vijojnë të ndikojnë vendin tonë edhe përgjatë fundjavës dhe fillimit të javës që vjen./newsbomb/