“Puma” dhe “Deichmann” marrin Bebe Rexhën për imazh

“Puma” dhe “Deichmann” marrin Bebe Rexhën për imazh

March 27, 2021 0

“Puma” dhe “Deichmann” po lansojnë një koleksion të ri atleteve dhe kanë angazhuar këngëtaren Bebe Rexha, për fushatën reklamuese.

Dy modele të reja atletesh dhe tri çanta janë rezultat i bashkëpunimit midis “Puma” dhe “Deichmann”. Femrat më të reja në veçanti duhet të adresohen me prerje të qarta dhe me ngjyrën rozë. Një dëshmi e përshtatshme për këtë është Bebe Rexha, e cila tashmë ka pasur një numër të madh suksesesh në fushën e muzikës, dhe me sjelljen e saj me vetëbesim, dëshiron të inkurajojë gratë e reja në veçanti.

Motoja e fushatës është “Cilado qoftë ajo ju përshtatet”, me dëshirën që të ndikojë për fuqizimin dhe të inkurajojë gratë ta duan njëra-tjetrën për atë që janë dhe të veshin atë që ndjejnë se duhet të veshin, shkruan Wuv.de.

“Me stilet e mia të ndryshme, unë mund të tregoj aspektet e mia të ndryshme dhe të shpreh atë nga e cila jam bërë dhe sa e fortë jam”, tha artistja shqiptare kur po xhironte reklamën në Los Angeles.

Xhirimet u realizuan me fotografin Brian Ziff, i cili është i specializuar në industrinë e modës dhe muzikës dhe tashmë ka punuar me yje të famshëm si: Shawn Mendes, Whiz Khalifa, Lindsay Lohan dhe Jessie J. Skenat u krijuan në vende të pazakonta në Los Angeles.

Bebe Rexha është e njohur, ndër të tjerash, për hitin e saj “Meant to Be”, me të cilin ajo kryesoi listën e “Billboard Hot Country Songs” për 50 javë rresht. Ajo gjithashtu ka shkruar hite për emra të famshëm si: Eminem, Rihanna dhe David-Guetta.

Fushata u zhvillua dhe zbatua nga Grey Germany, agjencia kryesore e “Deichmann”, së bashku me kompaninë e prodhimit të filmit “Tempomedia”. Mund të shihet në TV, në klipe të ndryshme në internet, në rrjetet sociale, në POS dhe në shtyp.

/revista.one/