Rrëfehet Antonela: Pse u zura me Atdheun, planet e tij me Sarën

Rrëfehet Antonela: Pse u zura me Atdheun, planet e tij me Sarën

May 13, 2021 0

Antonela zbrazet dhe më në fund rrëfen se si u kris marrëdhënia e saj me Atdheun. Duket se dhe Arsimi ka një rol në këtë mes. 

Antonela tha se ajo ka realizuar një këngë dhe ka marrë Arsimin si model. Kjo duket se është një thumb për Ana Lleshin që ka zgjedhur Atdheun si protagonist në klipin e saj.

“Me një gur Atdheu deshi të vriste shumë zogj. Ana 1 bëri këngë dhe mori Atdheun në videoklip. Unë bëra këngë dhe mora Arsimin në videoklip. Me Sarën Atdheu do ja fuste Gelianit dhe mua me këtë rast. Ai përdori Sarën që të linte keq si mua dhe Gelianin.

Arsimi ishte shumë shok me Atdheun dhe normalisht atij nuk i pëlqeu që mora Arsimin në videoklip e jo atë. Unë me Atdheun u zura dhe vendosëm të distancohemi të dy. Gjithashtu ka ndodhur një zënkë jashtë edhe mes Atdheut e Arsimit”, sqaroi Antonela. revista.one/