Sfilata në Top Channel, vajza “josh” të ftuarin e jurisë, heq rripin dhe ia vë në prehër

Sfilata në Top Channel, vajza “josh” të ftuarin e jurisë, heq rripin dhe ia vë në prehër

May 16, 2021 0

Flori Gjini ishte i ftuar special në jurinë e këtij episodi të “She’s On Top”.

Flori vendosi t’i komentojë konkurrentet në bazë të aftësive të tyre për të qenë skenike.

Gjatë sfiladës, njëra nga vajzat befason moderatorin, pasi hoqi rripin nga fustani dhe ia la në prehër. Por, pavarësisht këtij gjesti, duket se ai nuk u “korruptua” dhe e vlerësoi veshjen e saj, si veshjen më të keqe skenike. “Për mua ajo është veshja më e keqe sot për televizion. Sidomos dhe me rripin, bëre mirë që e hoqe. Më vjen mirë që isha unë arsyeja që ta hiqje”.

“She’s On Top”, që prej javës së kaluar ka nisur sezonin e dytë, në “E Diell”, Top Channel për të zgjedhur deri në fund se cila vajzë do të jetë top modele.