Sindi fajëson Arjan Konomin që nuk përputhet me djemtë ( debati i plotë)

Sindi fajëson Arjan Konomin që nuk përputhet me djemtë ( debati i plotë)

May 3, 2021 0

Sot në emisionin “Përputhen”, konkurrentja Sindi dhe opinionisti Arjan Konomi janë vënë përballë njëri-tjetrit.

Sindi u shpreh se komentet e analistit kanë qenë shkaku përse nuk i kanë shkuar mirë takimet me djemtë. Dhe tani nuk është e përputhur me asnjërin prej tyre.

Debati:

Arjan: Ajo që doja të sqaroja është se duke vënë re heshtjen, moskomunikim, nuk më ka ardhur mirë. Ne edhe komunikonim, edhe të këshilloja. Të thoja fol, ji më aktive dhe nuk dua që të mendosh se unë e kam personale me ty. Ke hyrë që në nëntor dhe je sot në një pamundësi të një takimi me një djalë. Kjo në një farë mënyre, pavarësisht të gjithave, njeriu duhet të shikojë edhe pak tek vetja e tij dhe të dëgjojë. Më vjen keq që më dëgjon kaq pak.

Sindi: Si fillim doja të të falënderoja që je ulur në një pozicion si unë. Ky është një moment që unë jam konkurrente ti je opinionist. Në lidhje me komunikimin ke thënë që janë kritika. Kanë qenë ofenduese,  bullizuese dhe poshtëruese. Kritikat e tua kanë bërë që rrugëtimi im këtu në ndryshojë dhe të mos e mendoja aspak. Kritikat e tua kanë bërë që unë të shfaqem si personi më negativ këtu, që Murati të më largohet dhe Loko të largohet.

Arjan: Të gjitha prej meje?

Sindi: Dashje pa dashje e ke kthyer në personale.

Arjan: Nuk e kam personale, njeriu po nuk pa problemet tek vetja, ja ma hidh fajin mua se nuk ndodh asgjë, po nuk dëgjoi nuk ndryshon sjellje, me atë qëllim që ka ardhur lufton, qoftë për një punë, qoftë kur studion në universitet qoftë për të njohur një djalë.

Sindi: Sjellja ime është e paprecedentë sipas teje, por unë duhet të të them se sjellja ime është pasqyrë e sjelljes tënde, unë jam mësuar të jem e sinqertë. Do t’i kisha pranuar kritikat, por kur i ke kaluar në poshtëruese unë nuk do të pranoj asnjë kritikë.

Arjan: Unë u ula për të qenë i barabartë me ty. Të gjitha pavarësisht debateve të rënda pas emisionit dhe xhirimeve me të gjithë kemi një marrëdhënie miqësore jam person i thjeshtë dhe komunikues.

Sindi: Si duhet të jetë reagimi kur thua se ke 2 neurone në kokë?!

Arjan: Ti ke ardhur me një mendjemadhësi dhe e shpreh në mënyrë arrogante. Ke një të vetëndjerë aq të madhe që të çon në gabime. Nëse unë të kam qortuar kanë lidhje me përzgjedhje të djemve që ke bërë.

Sindi: I gjithë debati çdolloj debati që kemi bërë, ti më ke ofenduar. Kur këtu është hedhur taka e më tepër kur ka ardhur puna tek unë po.

Arjan: Ajo që më vjen keq tek ty është që s’më dëgjon. Ti ke dalë me djem në takime, disa janë djem të rregullt dhe pastaj janë një kategori tjetër më çapkënë.

Sindi: Komentet e tua nuk kanë qenë të tilla, nëse do të kishin qenë të tilla do të të kisha dëgjuar. Ti më ke ofenduar. në audicionet e par ke qenë ti dhe Bora kam thënë që Arjan Konomi meriton respektin e të gjithë konkurrentëve, por kam kuptuar se është ndryshe kur je publik. faljen time do ta kesh për çdo koment, por respektin tim s’do ta kesh kurrë.

Arjan: Kjo është një  çështje e jotja.