Stërvitja/ Video me dron si zbarkohen mjetet nga deti

Stërvitja/ Video me dron si zbarkohen mjetet nga deti

May 5, 2021 0

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në vendin tonë, Yuri Kim, ka shpërndarë në rrjetet sociale disa momente nga stërvitja e Defender Europe 2021.

Shiko anijet ushtarake amerikane që pompojnë karburant nga anija në breg si pjesë e # DefenderEurope21 . Hera e parë që ushtrohet ky aktivitet kompleks logjistik në Evropë që nga Lufta e Dytë Botërore. Është mirë të shohësh Aleatët dhe Partnerët të mprehin aftësitë dhe të forcojnë ndërveprimin,”– shkruan Kim.

Video e Ambasadës së ShBA mbi stërvitjen që nisi dje, në Durrës.