“Ti më ke mua”, Dafina dhe DJ Geek në një përqafim romantik

“Ti më ke mua”, Dafina dhe DJ Geek në një përqafim romantik

April 26, 2021 0

Dafina Zeqiri është duke e shijuar romancën e saj me DJ Geek që prej një vit tashmë.

Këngëtarja Dafina Zeqiri ka postuar një foto romantike me të dashurin e saj, DJ Geek

Ne fotografine me të dashurin e saj ata shihen në një vend brengdetar, bdersa këngëtarja ia ka vënë atij duart rreth qafës.

“Ti me ke mua”, ka shkruar Dafina në këtë postim derisa ka marrë qindra komente poshtë fotografisë së saj.

revista.one/