Vangjush Dako dhe Ferdinant Xhaferri konfliktohen në KZAZ

Vangjush Dako dhe Ferdinant Xhaferri konfliktohen në KZAZ

April 27, 2021 0

Konflikt në një KZAZ në Durrës gjatë numërimit të votave, ku janë përfshirë mbështetësit e të dy palëve.

Ferdinant Xhaferri afrohet te Dako për t’i thënë disa fjalë, por ky e durtroket për ta ironizuar. Më pas janë mbështetësit e të dyja partive që perplasen.

Sherri eshte shuar nga nderhyrja e policise. /revista.one/