Vath, këmishë dhe fustan, trendi i veshjeve për javën e parë të majit

Vath, këmishë dhe fustan, trendi i veshjeve për javën e parë të majit

May 3, 2021 0

Vath, këmishë dhe fustan janë përbërja e trendit të veshjes plr javën e parë të majit.

Zakonisht kërkesat tuaja të modës mund të ndryshojnë së bashku me ndryshimin e sezoneve. Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar një bluzë të thjeshtë ose një palë këpucë të përsosura.

Jo vetëm që veshjet e zgjedhura do t’i mbulojnë të gjitha nevojat tuaja bazike, por do të sigurohemi që gjithçka që përfshihet do të duket po aq në trend pas një viti, siç duket tani.

Disa nga veshjet e përzgjedhura për këtë javë janë më poshtë.

revista.one/