(Video) Grabitje në Tiranë, kamera fikson një nga autorët kur largohet

(Video) Grabitje në Tiranë, kamera fikson një nga autorët kur largohet

May 5, 2021 0

Një punonjës që transportonte para për një pikë të këmbimit të parave është grabitur në Tiranë. Ai është dorëzuar pas disa goditjeve me sqepar në pjesën e kaskës që motorit që ai e mbante për shkak të lëvizjes. Dy individë, që ishin gjithashtu me motoçikletë, kanë arritur të largohen me rreth 3 milionë lekë të vjetra pasi i prenë rrugën dhe organizuan grabitjen.

Njëri nga grabitësit është tradhtuar nga kamerat e sigurisë dhe është filmuar teksa largohet nga vendngjarja duke e mbuluar pjesën e poshtme të fytyrës me një maskë.

revista.one/

Grabitje në Tiranë