(VIDEO) Propozim për martesë nga një fans, ja si përgjigjet Dua Lipa

(VIDEO) Propozim për martesë nga një fans, ja si përgjigjet Dua Lipa

August 8, 2022 0

Përveç ovacioneve dhe duartrokitjeve të pafundme Dua Lip mori në Sunny Hill edhe një propozim për martesë. Në natën e dytë festivalit, teksa ndiqte kolegët e saj, Dua është përballur me këtë situatë të këndshme.

“A t’jep nana n’katun”, ka qenë pyetja që i ka bërë njëri prej pjesëmarrësve këngëtares shqiptare. Siç shihet dhe nga videoja që është bërë virale, reagimi i Dua-s është krejt naiv.