“Virusi nuk është agresiv, shtim infektimesh edhe nga virozat”

“Virusi nuk është agresiv, shtim infektimesh edhe nga virozat”

February 20, 2021 0

Shefi i Laboratorit të Mikrobiologjisë në QSUT thotë se ndër arsyet e rritjes së infektimeve janë virozat si dhe mundësia e qarkullimit të varianteve të reja të covid-19.

“Gjatë gjithë sezonit të virozave respiratore sigurisht që situata do të jetë më e rëndë, për faktin e kombinimit të Covid-19 me virozat e tjera  respiratore”– thotë mjeku, Koraqi.

Shefi i Laboratorit të Mikrobiologjisë në QSUT thotë se ndër arsyet e rritjes së infektimeve janë virozat si dhe mundësia e qarkullimit të varianteve të reja të covid-19.

“Gjatë gjithë sezonit të virozave respiratore sigurisht që situata do të jetë më e rëndë, për faktin e kombnimit të Covid-19 me virozat e tjera  respiratore”– thotë mjeku, Koraqi. /RTV Ora/