Këtë verë, freskohuni me fustanin me shpinë të zbuluar si Ledi Diana

Këtë verë, freskohuni me fustanin me shpinë të zbuluar si Ledi Diana

April 11, 2021 0

Ky vazhdon të jetë fustani më joshës për ditë të ngrohta. Do te habiteni, por ai eshte stilizuar para 90 vjetesh.

Ai eshte fustani ideal per të zbuluar pak më shumë lëkurë këtë verë. Megjithate duhet ta beni me stil. Pasi konsultuam trendet e salloneve te modes, prezantojmë kete model te pakohë të fustanit me shpinën zbuluar

Jo vetëm që është seksi dhe i bukur për ditët e nxehta, por na bën të dukemi elegante në të njëjtën kohë.

fustanet me shpinë të zbuluar datojnë që prej viteve 1930-të. Ndonëse fillimisht dizajnerët tregoheshin disi të kujdesshëm dhe të përmbajtur me prerjen e këtij fustani, pak vendi i lihej imagjinatës kur vjen puna tek pjesa më sensuale e siluetës: shpina!

Kete lloj fustani e ka veshur princeshë Diana. Por ka evoluar deri tek Hailey Bieber. Ja si ka ndryshuar fustani ikonik me shpinën e zbuluar:

Vitet ’80-të

Vitet 2000

Lidhja e jakës e çoi në nivel tjetër fustanin me shpinë zbuluar

Kur shpina e zbuluar kombinohet me detajin e tangave

Vajzërore, me stil

Voluminoz

I shkurtër

/revista.one/