Apeli i OSBE-së: Kontrolloni emrin në listën e zgjedhësve

Apeli i OSBE-së: Kontrolloni emrin në listën e zgjedhësve

February 19, 2021 0

Prezenca e OSBE-së në Shqipëri dhe Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, me mbështetjen e ambasadës së Zvicrës në kuadër të projektit “Mbështetje për parlamentin dhe edukimi qytetar në Shqipëri”, kanë prodhuar një spot ndërgjegjësues për zgjedhjet e 25 prillit.Spoti u bën apel qytetarëve të kontrollojnë emrat e tyre në listën e zgjedhësve dhe të aplikojnë sa më shpejt për dokumentet e identifikimit, në rast se iu kanë skaduar. /revista.one/