Aventura e Sarës në prehrin e Atdheut: “My Bonnie”

Aventura e Sarës në prehrin e Atdheut: “My Bonnie”

May 10, 2021 0

Sara ka ndarë në Instagram një foto në të cilën shihet e ulur në prehrin e Atdhuet Ndërsa ai i ka vendosur duart mbi këmbë. Sara i ka mbyllur komentet dhe ka lënë pak prej tyre, njëri është i Atdheut.

My Bonnie”, i ka shkruar ai referuar çiftit të famshëm Bonnie dhe Clyde.

m

Menduam në fillim se kjo mund të ishte thjesht një lojë për vëmendje mes dyshes, në fakt gjërat nuk duken kështu. Ditën e sotme ish-konkurrenti i “Për’puthen”, Fation Kuqari, feston ditëlindjen. Në festën e organizuar ai ka ftuar gjithë konkurrentët me të cilët ka miqësi dhe në një video shihet se Sara dhe Atdheu janë bashkë në një tavolinë.

Para 1 jave, Geliani u deklarua vetëm për Sarën në “Për’puthen” duke u shprehur se nuk e sheh veten me asnjë vajzë tjetër në emision.

revista.one/