Brits 2021, “Artisti dhe artistja më e mirë ndërkombëtare”,  Billie Eilish dhe ‘The weeknd’

Brits 2021, “Artisti dhe artistja më e mirë ndërkombëtare”, Billie Eilish dhe ‘The weeknd’

May 12, 2021 0

Gjatë mbrëmjes së djeshme (e merkurë) janë duke u ndarë çmime për të nomunuarit në “Brits Awards 2021”.

Billie Eilish dhe The Weeknd moren cmime per kategorine nderkombetare. Ajo shte e nominuar në kategorinë e “Artistja më e mirë ndërkombëtare”, të cilën edhe e fitoi, kurse The Weeknd në “Artisti më e mirë ndërkombëtare”.

Padyshim që një pjesë e madhe e këngëtarëve morën vëmendje në tapetin e kuq me paraqitjet e tyre.

Shfaqja ndër të tjera ka pasur një audiencë prej katër mijë pjesëmarrës, afërsisht një e pesta e kapacitetit të vendit. vlen të përmendet se të pranishmëve nuk i është kërkuar maska mbrojtëse, përvec testitnegative për COVID-19.

revista.one/