Brits 2021, Dua Lipa fiton dy çmime: “Albumi më i mirë i vitit” dhe “Artistja më e mirë solo”

Brits 2021, Dua Lipa fiton dy çmime: “Albumi më i mirë i vitit” dhe “Artistja më e mirë solo”

May 11, 2021 0

Dua Lipa nominohet në tri kategori të “Brit Awards 2021”, dy prej tyre edhe e fitoi..

Pas prezantimit të artistëve për të fituar ‘Albumin më të mirë të vitit’, emri i Duas u shpall fituese.

Këngëtarja përpos kësaj, u cilësua edhe si ‘Artistja më e mirë femer solo’, duke lënë pa fituar vetëm një çmim.

Përpos suksesit me prodhimtari muzikore, vlen të përmendet se ajo mori vëmendje të madhe edhe me paraqitjen.

Artistja falënderoi mjeket dhe infermieret e vijës së parë të fronit kunder Covid-19, duke bërë e gjithë audienca të duartrokas fjalen e saj. 

revista.one/