Deputetes i kthehet bashkëshorti pas disa javësh “të ndarë”

Deputetes i kthehet bashkëshorti pas disa javësh “të ndarë”

March 10, 2021 0

Adriana dhe Keith janë ribashkuar sot në Prishtinë.
Ka qenë Keith ai që ka postuar video nga sheshi i kryeqytetit, dorë për dore e të lumtur.
Fushata, zgjedhjet e procesi i numërimit i kaluan të ndarë por jo edhe për shumë gjatë.
Për disa javë ishin në distancë.

Duke mbajtur një lidhje që shpesh i ndan gjeografikisht mes Kosovës dhe Belgjikës, aktorja Adriana Matoshi, njëherësh deputete e zgjedhur dhe partneri i saj, futbollisti Keith Groeneveld nuk ishin krah njëri-tjetrit në një periudhë mjaft të rëndësishme.