Deputetja me Ramazan, shfaqet me mbulesë dhe merr vëmendjen e publikut

Deputetja me Ramazan, shfaqet me mbulesë dhe merr vëmendjen e publikut

May 2, 2021 0

Deputetja e Kosoves iu kujton ndjekesve se eshte me Ramazan dhe publikon foton me mbulese.

Ajo është njëra nga deputetet më të pëlqyera e më të komentuara në Kuvendin e Kosovës.

Fjala është për Duda Baljen, e cila merr vëmendje të madhe në rrjetet sociale me paraqitjet e njëpasnjëshme që bën.

Duke qenë se është një praktikuese e devotshme e fesë islame dhe momentalisht jemi në muajin e shenjtë të Ramazanit, ajo ka publikuar një imazh së fundmi ku shfaqet me mbulesë.

“Allahu ua shpërbleftë mundimet”, ka shkruar ajo.

Reagimet në hapësirën për komente ishin të shumta, ndersa u përgëzua për këtë prezantim.

Krahas punës si deputete dhe përfaqësuese e komunitetit boshnjak në Kosovë, shquhet edhe për kujdesin që i kushton pamjes së jashtme.

Kujtojmë që Duda është pjesë e Kuvendit të Kosovës që nga viti 2010.