Ditëlindja e komisionerit, festë në KZAZ, fletët e votimit shkelen në tokë

Ditëlindja e komisionerit, festë në KZAZ, fletët e votimit shkelen në tokë

April 26, 2021 0

Komisioneri feston ditëlindjen në KZAZ –në e Tiranës duke numëruar votat. Festës i janë bashkuar kolegët vëzhgues, ndërsa fletët e votimit janë shpërndarë në tokë.

Nuk dihet nëse këto fletë votimi janë të pavlefshme apo nuk fleta votimi që nuk janë numëruar ende.

Sipas “ABC News”, një prej komisionerëve të PD në këtë KZAZ ka pasur ditëlindjen dhe vëzhguesit që ndodheshin në sallë kanë brohoritur për t’i uruar ditëlindjen.

/revista.one/