E shau “zhigolo”,  Princi i tregon Sarës kush ia pagoi helikopterin

E shau “zhigolo”, Princi i tregon Sarës kush ia pagoi helikopterin

April 2, 2021 0

Princi dhe Sara e vazhduan përsëri debatin sot në “Për’puthen”. Djali i kërkoi falje Sarës, por ajo nuk zbutej. Princi shpjegoi dhe një herë se kush ia dha helikopterin për takimiin me Jasminën. “Një miku i kunatit tim e bëri të mundur pjesën e pagesës, por shkuam vonë ai ishte i acaruar e na tha nuk bëhet dhe u mundësia nga shoqja e Jasminës e cila e njihte e ia mbushi mendjen” tha Princi. Një ditë më parë, Sara e quajti “zhigolo” Princin.

Debati

Princi: Nuk doja të dilja nga vetja, dola mjaftueshëm dhe nuk doja që t’i jepja Shqipërisë atë që nuk jam. pjesa më acaruese ishte që nuk po më lihej fjala. e preka mjaftueshëm se më preku mjaftueshëm. I them bravo gocave që ia arritën qëllimit.

Princi: E vërteta është që unë jam një student që kam dalë nga bankat e shkollës, një miku i kunatit tim e bëri të mundur pjesën e pagesës, por shkuam vonë ai ishte i acaruar e na tha nuk bëhet dhe u mundësia nga shoqja e Jasminës e cila e njihte e ia mbushi mendjen.

Princi: Unë do ta lë me kaq.

Princi: Sara është një gocë që i ka premtuar edhe një mikut tim për një takim dhe ajo nuk ka pranuar.

Princi: Shqipëria e di kush është ajo.

Sara: Më vjen turp që po flas me këtë lloj njeriu.

Princi: Po e lemë me aq nuk dua ta zgjas.

Sara: Unë nuk e duroj dot këtë përballë meje.

Sara: Je i fëlliqur, më shpifesh nuk të shoh dot përballë meje.

Princi: Të kërkoj falje.

Sara: Ajo që del me ty nga këto unë i vë vizën. /revista.one/