Enca kërkon “azil” në Emiratet e Bashkuara Arabe

Enca kërkon “azil” në Emiratet e Bashkuara Arabe

April 8, 2021 0

Këngëtarja Enca Haxhia, prej disa ditësh po shijon pushimet në Dubai.

Ajo i ka shpëtuar për disa ditë ndalimit policor dhe masave anti-Covid. Në Shqipëri prej muajsh zbatohen disa masa për t’u mbrojtur nga COVID-19.

Në Emiratet e Bashkuara Arabe siç shihet po argëtohet në masë të madhe. Aq e kënaqur është aty, sa ka bërë një deklaratë se dëshiron të jetojë atje.

“Dua të jetoj këtu”, ka shkruar 25 vjeçarja. /revista.one/