Fifi, 1 milion klikime në klipin me protagonist Fatjonin

Fifi, 1 milion klikime në klipin me protagonist Fatjonin

March 30, 2021 0

Fifi dhe Fatjoni i “Përputhen” korrin sukses me projektin “Maniak i dhimbjes”, që kishte gjithsej dy këngë.

Fifi në kanalin YouTube ka arritur mbi një milion klikime, tri ditë pas shpërndarjes.

Teksti është shkruar nga vet artistja, që në thelb ka vuajtjen e saj nga dashuria që ka./revista.one/