Fjalët e Laura Pauzinit drejtuar të bijës, pasi fitoi çmimin Golden Globe 2021

Fjalët e Laura Pauzinit drejtuar të bijës, pasi fitoi çmimin Golden Globe 2021

March 1, 2021 0

Laura Pausini fitoi çmimin më të mirë të këngës origjinale në Golden Globes për ‘Io Si’ për “The Life Ahead”, filmi i fundit i Sophia Loren drejtuar nga djali i saj Edoardo Ponti.

“Unë jam e lumtur për këtë arritje, mbi të gjitha për shkak të mesazhit të mirëseardhjes (ndaj njerëzve) që ajo mbart me vete, që u përkushtohet të gjithë atyre që meritojnë të shihen” tha kantautorja Pausini në një prononcim për agjencinë ANSA.

“Këtë çmim ia kushtoj Italisë, familjes dhe vajzës sime. Unë dua që ajo të kujtojë gëzimin në sytë e mi të kësaj dite dhe se është gjithmonë e nevojshme të besosh në ëndrrat e tua”. Në filmin Loren ajo luan zonjën Rosa, një ish-prostitutë dhe e mbijetuar e Holokaustit, e cila kujdeset për fëmijët e “grave që punojnë”. Pasi një fëmijë 12-vjeçar në Senegaleze e grabit atë, ajo ngurron ta marrë brenda. Aty zhvillohet një lidhje e thellë dhe ajo përpiqet ta ndihmojë atë të gjejë rrugën e tij në jetë. /revista.one/