“Friends” ribashkohen, premiera shfaqet më 27 maj 2021 (video)

“Friends” ribashkohen, premiera shfaqet më 27 maj 2021 (video)

May 15, 2021 0

“Friends” ribashkohen. Gjithashtu ka një datë të premierës tani – dhe është shumë më shpejt sesa mund të prisni: 27 maj 2021.

Traileri për ribashkimin special të “Friends” tashmë është publikuar.

Më poshtë janë pamjet e para nga ribashkimi i shumëpritur i HBO Max i kastit të serialit ikonik së bashku me një datë premierë dhe një listë mjaft mbresëlënëse të yjeve të ftuar.

Lista e yjeve të ftuar përfshin: David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon dhe Malala Yousafzai.

Natyrisht, yjet specialë janë Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry dhe David Schwimmer.

“Friends” kthehen në skenën origjinale të komedisë ikonike, Stage 24, në Warner Bros.

Ben Winston qëndron prapa shfaqjes së bashku me producentët ekzekutivë të “Friends”: Kevin Bright, Marta Kauffman dhe David Crane.

“Friends” u shfaqën premierë në 1994 për 10 sezone në NBC.

Friends

revista.one/