Ibrahimovic shkon tre orë vonë në Sanremo: U aksidentova rrugës…

Ibrahimovic shkon tre orë vonë në Sanremo: U aksidentova rrugës…

March 5, 2021 0

Zlatan Ibrahimovic është ngjitur në festivalin e “Sanremos” duke qenë se ai është një mysafir i festivalit italian të këngës.
Natën e tretë të këtij festivali ndodhi e papritura për futbollistin pasi Ibrahimovic arriti pothuajse tri orë me vonesë.
Ai u ngjit gati pa frymë teksa kërkonte falje për vonesën. Futbollisti tregoi një sapo mbërriti një ndodhi të pabesueshme.
“Më falni për vonesën, tani do t’ju tregoj se çfarë ka ndodhur. Pas tre orë qëndrimi në makinën time për shkak të një aksidenti, kam dalë nga makina ime dhe kam ndaluar një motoçiklist në rrugë. I kërkova që të më sjellë në Sanremo. Për fat të mirë ishte tifoz i Milanit. Bëri 60 kilometra për të më sjellë këtu dhe në fund më tha se ishte hera e parë që ngiste në autostradë. Ai duhet të shkonte në Livorno. Duhet ta falënderojmë sepse shpëtoi festivalin tim”, tha Zlatan.
“Kam dokumentuar gjithçka në video”, siguroi ai prezantuesin e festivalit.
Pas disa minutash, llogaria zyrtare e Rai-t në Twitter vendsoi që ta publikojë atë.
Në atë video, vihet re qartë sulmuesi suedez më një motorr, me helmetë në kokë dhe maskë në hundë.