Javë e vështirë për Alketa Vejsiun, përfundon në spital

Javë e vështirë për Alketa Vejsiun, përfundon në spital

September 12, 2023 0

Moderatorja e njohur Alketa Vejsiu ka shqetësuar fansat mbi gjendjen e saj shëndetësore. Së fundmi ajo ka publikuar disa foto nga ambjentet e mbrendshme dhe të jashtme të një spitali, ndërsa krahas tyre ka shkruar: “Ka qenë një javë e vështirë! Jeta është një sfidë”.

Mesa duket Alketa i është drejtuar spitalit pasi babai i saj nuk ndjehej mirë, megjithatë nuk dihet se çfarë ka ndodhur.

revista.one/