“Kam qenë reper që i vogël, kështu kam lindur”

“Kam qenë reper që i vogël, kështu kam lindur”

March 8, 2021 0

Reperi Majk ka tërhequr vëmendjen me një foto të vjetër nga fëmijëria, ku tregon se repin e ka pasur në gjak që i vogël.
“Reper që në vitin 1999”- ka shkruar ai krahas pozës ku sytë na mbetën tek portreti i tij, i cili në fakt s’ka ndryshuar shumë.
Majk ka ruajtur po të njëjtat tipare dhe i vetmi dallim është fakti që është burrëruar, mirëpo vumë re edhe një ngjashmëri të madhe të të voglit të tij, Roan.
Reperi numëron 573 mijë ndjekës në Instagram dhe mundohet të jetë vazhdimisht aktiv për fansat e tij, duke ndarë momente nga puna e përditshmëria e tij.