Kjo është bisha A521 që do të përdorë Fernando Alonso këtë kampionat

Kjo është bisha A521 që do të përdorë Fernando Alonso këtë kampionat

March 3, 2021 0

Jo vetëm Mercedes, Alpine F1 Team është gati gjithashtu. Ish-Renault tregoi makinën A521 të Fernando Alonso dhe Esteban Ocon. Spanjolli nuk ishte i pranishëm në ceremoni, por u lidh nga distanca për të përshëndetur.

Nando kthehet në Formula 1 pasi u largua në 2018, po lufton me rikuperimin pas aksidentit në biçikletën e tij dhe operacionit të nofullës.

Por ishte vetë ai në orët e fundit për të shpjeguar mungesën me një video, edhe për shkak të vështirësive në udhëtime për shkak të kufizimeve anti Covid. Nga ana tjetër, shoku i ekipit Esteban Ocon ishte i pranishëm.

Ajo që do të shohim në pistë në testet e Marsit është një Alpine “në stilin Italian” duke pasur parasysh praninë, përveç të Luca De Meo – drejtor i Renault – të Davide Brivio, një ish-Yamaha, në rolin e drejtorit sportiv. Më poshtë janë pamjet e para të makinës.

/revista.one/