Ku ka humbur Mc Kresha? Hoxha i nxjerr “sekretin”: Sot e fali xhumanë me ne…

Ku ka humbur Mc Kresha? Hoxha i nxjerr “sekretin”: Sot e fali xhumanë me ne…

May 14, 2021 0

Reperi nga Mitrovica ka marrë rrugën e fesë. Mc Kresha e ka falur sot namazin e xhumasë në xhaminë e Shipolit, bashkë me imamin e kësaj xhamie.

Këtë gjë e ka bërë të ditur vetë hoxha Fatmir Latifaj, i cili ka publikuar fotografi me reperin.

“Sot mbas xhumase @tavnikcity”, ka shkruar Latifaj.

Kresha së fundmi u martua dhe u bë baba, e cila gjë e ka tërhequr mjaft shumë nga skena publike.

revista,one/