“Kush i paguan pushimet në Dubai?” Enca sqaron ndjekësit (video)

“Kush i paguan pushimet në Dubai?” Enca sqaron ndjekësit (video)

April 5, 2021 0

Enca u përgjigjet komenteve pët “pushime të paguara nga sheikët”. Nëpërmjet një videoje, ajo sqaron si është puna e pushimeve të saj “të paguara”.

Ajo i quan pa nivel personat që kanë bërë komente të tilla. Enca u shpreh se i siguron vetë paratë e saj për t’i garantuar vetes gjithçka që do. Ndaj, ajo tregon se nuk e ka aspak të nevojshme që pushimet t’ia pagujë një sheik. Enca shprehet se s’ka shkuar as në Hënë dhe as në Mars, ndaj nuk është aq e pamundur që ajo të shkojë për një palë pushime në Dubai. Siç ajo shprehet, këngëtarja është në krye të top-listave ndaj edhe pagesa e saj është e lartë. /revista.one/